Onderwijsaanbod

Gepersonaliseerd leren op mavo- & havoniveau

Op onze school kun je de gemengde en theoretische leerweg, mavo en havo volgen. Onze leerlingen zitten twee jaar in heterogene klassen, met andere woorden, mavo- & havoleerlingen zitten in één groep en volgen hun eigen leerroute.

Je eigen, persoonlijke coach

Als je goed in je vel zit, leer je ook goed. We kijken ernaar uit om jou te helpen jezelf te ontwikkelen. Op onze school ligt de lat hoog en de drempel laag. Met je coach bespreek je om de week hoe het gaat, wat werkt en wat misschien beter kan. Samen bepalen jullie jouw persoonlijke leerdoelen en maken jullie afspraken welke stappen je onderneemt om deze te kunnen bereiken. Zo bepaal je dus zelf het tempo en niveau dat bij je past. Met elkaar zorgen we ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt en vergroten we jouw kansen op een mooie toekomst.

Gepersonaliseerd leren en coaching video

Zuidermavo-havo

• Havo
  • Theoretische leerweg
  • Gemengde leerweg
  • Sportklassen

Samen leven

Samen leren

Samen kiezen

• Privacy-overzicht

Privacy-overzicht

Deze website gebruikt Google Analytics, Hotjar en Facebook-pixel om anonieme informatie te verzamelen, zoals het aantal bezoekers van de site en de meest populaire pagina's.